Chris og Colada med ny banger!

Chris og Colada med ny banger!

Etter å ha levert to bangerz til folket i år er gutta nå klare for tredje singel ut i rekken. Fredag 30. september slipper Chris og Colada "Margreta"!

Den ferske duoen bestående av Christoffer Røsegg og Daniel Johannessen leverer "Margreta" i klassisk epa-dunk stil. Låta tar deg rett tilbake til da Basshunter regjerte i starten av 2000-tallet med Boten Anna, DotA osv. 

"Margreta er en låt som handler om å være nyforelsket. Når du møter henne: jenta med rosa genser med navnet sitt på, vil du ikke annet enn å være med akkurat henne. Når hun går, kjenner du fortsatt lukten av henne i bilen, og det eneste du tenker på er henne"
 - Daniel Colada

Cir.Cuz med ny release 12. august - "Sommerkveld"

Cir.Cuz med ny release 12. august - "Sommerkveld"

Cir.Cuz kickstartet sommeren med releasen "Denne sommeren", som ble en favoritt blant folket ´denne sommeren´ - Nå er Cir.Cuz klare for ny release!

Fredag 12. august slipper Cir.Cuz sin nye release "Sommerkveld". Låta går i det mer behagelige lydbilde og gir et utrykk av gode vibber. Som låta beskriver egner denne seg godt til de sene sommerkveldene og markerer at sommeren går mot slutten. 

Cir.Cuz har fra deres oppstart i 2011 markert seg som en av Norges største popgrupper med hitlåtene "Supernova", "Radio",  "Denne sommeren" og "Wellerman". Til sammen har alle låtene fra Spotify generert over 200 millioner streams. 

BEIST med ny singel!

BEIST med ny singel!

BEIST har tatt bygde-Norge med storm de siste årene, med over 16 millioner streams og konserter over hele landet. Fredag 08. juli er BEIST ute med sin nye singel "Støck med mæ"! 

BEIST i kjent stil leverer nok en energirik partylåt, selvfølgelig på trøndersk! "Støck med mæ" byr på en moderne produksjon, samt en humoristisk tekst med et allsangvennlig refreng.

"Vi tar et humoristisk oppgjør med jaget etter det perfekte livet vi ser på instagram, og hyller den joviale livsnyteren med ei feststemt gladlåt." 

 

Klar for full pop-punk EP!

Klar for full pop-punk EP!

Et friskt pust et norskspråklig musikkmarked absolutt ikke er bortskjemt med!

24. juni slipper JONE sin EP i sin helhet! EP´n inneholder 5 spor som tar deg igjennom en pop-punk reise. 

Fokuslåta i EP´n er "FÆL FYR". Her har du en låt med et høyt energinivå, og er inspirert av pop/punk musikken som dominerte på 90 - 2000-tallet. Lydbildet og sounden er inspirert av legendariske ringrever som Green Day, Blink-182 og i nyere tid Machine Gun Kelly. 
 

Livet på bøgda!

Livet på bøgda!

Jone x Daskeladden kliner til igjen og sjenker bygdehæren en låt alle bygdefester verdig.

«Livet på bøgda» er en fengende og allsangvennlig låt, produsert av JONE selv og Daskeladden. Begge er vokst opp i og rundt bygdemiljøet, så dette var en låt som føltes naturlig for dem å skrive. Låten, som for øvrig bærer samme navn som den største, norske festlista på Spotify, handler om en stereotypisk karakter fra bygda. Teksten er gjort med glimt i øyet, og over den vellydende produksjonen finner vi JONEs klokkeklare og moderne popvokal.