Molly og Partner

Molly og Partner

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg.

Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe(!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som hører musikken eller kom mer å ser showet.

Marianne Krogness (født 3. november 1951) er en norsk skuespiller, sanger og revyartist.

Hun var et sentralt medlem i Tramteateret da gruppa ble stifta ved universitetet i 1976, og opptrådte i rollen som den gitarspillende Sandra Salamander i Tramteaterets populære TV-serier om Pelle Parafins bøljeband fra 1980 til 1985. Hun ble siden kjent som «Shell-dama» i en serie humoristiske reklamefilmer.Hun har hatt flere roller i norske filmer og spilt i revyer og kabareter. I 1993 utgav hun på plateselskapet Tylden «På frifot», et CD-album med delvis egne låter. I 2004 kom plata «Jeg skal bare…» Marianne Krogness har ellers lest inn lydbøker og radioserier for barn og gitt norsk stemme til figurer i internasjonale animasjons- og barnefilmer.

Karoline Herlofsen er artist , manusforfatter og instruktør.

I de siste årene er det sammen med Marianne Krogness, som Molly & Partner, hun har gjort seg mest bemerket. I tillegg har hun skrevet manus og hat regi for diverse reyver og andre sceniske forestillinger samt skrevet TV serier som bla Jubalong og Hilde og Brede show og en rekke radiohørespill og revyer.I tillegg til å jobbe med Marianne Krogness har hun sitt eget Jazzband hvor hun synger Joni Mitchell med ny norske tekster hun selv har oversatt . Allerede i1984 deltok hun i Melodi Grand Prix samt en rekke andre tv-programmer. 

Utgivelser

Jeg vil heller danse på bordet
Jeg vil heller danse på bordetUtgitt: 29.05.2015 Lytt i Spotify Lytt i Apple Music Bestill hos Skvis.no
De populære hørespillene  fra NRK super
De populære hørespillene fra NRK superUtgitt: 01.12.2014 Lytt i Spotify