Frank Robert Bentzen

Frank Robert Bentzen

Bergenseren Frank Robert Coucheron Bentzen, som er mannens fulle navn, hørte vi om for første gang i 2005 i forbindelse med den landsomfattende konkurransen Senior-Idol, arrangert av bl.a. Kjell Karlsen. Frank Robert gikk like godt bort og vant hele konkurransen på Oslo Plaza i februar 2005. Siden den gang har han presentert seg med bl.a. låtene ”Du har vist meg kjærlighet”, som har toppet flere lister, og ”Det er lov å drømme”. På NRKs Danseband Jukeboks er Frank Robert en gjenganger, hvor s

Ellers har han siden 2005 brukt tiden sammen med fruen Rita Aasen Bentzen i trioen Sunset, som har spilt til dans rundt omkring i landet, ja til og med i Tyrkia har de spilt opp til dans.

Frank Robert er bosatt på Straume, like utenfor vestlandets hovedstad.

Mye av tiden har selvsagt også flittig blitt brukt i studioet til Eirik Molnes Husabø, hvor bl.a. PK & Dansefolket og Pegasus har spilt inn sine siste album. Albumet ”Det er lov å drømme” er i sin helhet spilt inn hos Husabø, som også står bak de fleste låtene på albumet. Eirik framstår nok engang som en særdeles solid produsent og låtskriver. To av de 12 tekstene på albumet står allerede nevnte PK Støbakk bak.

Bentzen har en svært behagelig stemme, som til tider kan minne om Jan Eggum på sitt beste. Albumet egner seg like godt til en lytte-  som en danseopplevelse.

En svært solid debut  fra en kar med livserfaringen på plass (f. 1953).

 

Utgivelser

Det Er Lov Å Drømme
Det Er Lov Å DrømmeUtgitt: 02.03.2009 Lytt i Spotify Lytt i Apple Music